Info

Allt för föräldrar podden

Allt för föräldrar podden leds av barnmorskan och träningsintruktören Maria Wigbrandt.
RSS Feed
Allt för föräldrar podden
2017
June
May
April
February
January


2016
December
November
October
September


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2017
Jun 2, 2017

I veckans avsnitt får Maria besök av Ulrika Casselbrant, som driver närabebis.se. Ulrika är bära-barn-coach och har mycket kunskap om babypottning. I avsnittet pratar de om varför det är så bra att bära sitt barn, om bärsjalar, om hur barnvagnen uppfanns och om hur man kan få sitt barn att gå på pottan redan som bebis - och varför. 

Avsnittet sponsras av Moderna Barnförsäkringar - Sveriges just nu bästa barnförsäkring.

May 19, 2017

Vi bjöd in Charlotta på Moderna försäkringar för att reda ut allting om gravid- och barnförsäkringar. Visste du att många försäkrar både bil och djur men glömmer bort familjens medlemmar? Maria Wigbrant intervjuar som vanligt, och denna gång är även Mimmie från Allt för föräldrar med och ställer sina frågor om barnförsäkringar.

Avsnittet är inspelat i samarbete med Moderna Barnförsäkringar - Sveriges just nu bästa barnförsäkring.

May 5, 2017

I veckans avsnitt gästas Maria Wigbrant av tvåbarnsmamman och barnmorskan Camilla Åkerman. Hennes dotter har Downs Syndrom och i avsnittet berättar hon hur hon, människor i hennes närhet och vården tacklade det beskedet, och hur livet ser ut idag när dottern hunnit bli 10 år. 
Avsnittet sponsras av Moderna Försäkringar.

Apr 21, 2017

I veckans avsnitt gästas Maria Wigbrant av Anton Körberg och de pratar om hans roll som pappa. Det blir ett samtal om graviditet, förlossning, om han och fruns olika roller som föräldrar, och så ger han sina bästa tips till alla föräldrar där ute!
Avsnittet sponsras av Moderna Barnförsäkringar - Sveriges just nu bästa barnförsäkring.

Feb 24, 2017

I veckans avsnitt gästas Maria Wigbrant av plastikkirurgen Gabriella Sellman. De pratar om rectus diastas, vilket kan uppkomma efter en graviditet om kvinnans magmuskler inte går ihop igen efter förlossningen. Många kvinnor upplever besvär med magen efter graviditeten utan att veta om att de har en delad magmuskulatur. Avsnittet spelas in i samarbete med Akademikliniken.

Jan 20, 2017

Maria Wigbrant gästas av Camilla Stenfelt som är gynekolog, förlossningsläkare och verksamhetschef på Fertilitetscentrum Stockholm. De pratar om ofrivillig barnlöshet och om vad det finns för hjälp att få om man inte kan få barn på naturlig väg.

1